Hétfőn indul a ZooSuli

Mi legyen a hátizsákban--Hasznos tudnivalók


Június 20-tól indul heti turnusokban a ZooSuli!

Hasznos tudnivalók szülőknek:

Milyen ruházatot hozzanak magukkal a gyermekek? Időjárásnak megfelelő öltözék ( olykor csalóka az erdei klíma, egy váltó nadrág mindig jól jön) s az esőkabát hasznos tartozéka a motyónak. Zárt váltócipő javasolt!

Mi legyen a hátizsákban? Tisztasági csomag, fertőtlenítő törlőkendő/gél,szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs. Ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra. Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége. (telefonszám) Az értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni ( azaz jobb ha a drága mobil otthon marad)

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Véleményünk szerint egy fagyira való bőven elég, a szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Mit kell tudni az étkezésről? Naponta 3 alkalommal az Állatparki étteremben. Ételérzékenységet, allergiát a tábor megkezdése előtt az online regisztráció során jelezni kellett, ez alapján figyelünk a zoosulisainkra.

Milyen intervallumban vigyázunk gyermekeikre? A tábor 08.00-16.00 között zajlik. Felügyeletet 07.30-16.30 között tudunk biztosítani. Szeretnénk mindenkit megkérni a pontos érkezésre, mert 8.00-kor már kezdődnek az Állati jó programok!

Hova érkezhetnek a szülők gyermekeikért? A szülők a gyermekekért a Zoo főbejáratához jönnek, ott adjuk át őket a hozzátartozóknak. Az önállóan közlekedő gyermekek hozzanak egy szülői nyilatkozatot.( őket is minden esetben átkísérjük a buszmegállóba)

Készülnek-e fotók a táborozókról? Természetesen! (amennyiben a média nyilatkozatban a regisztráció során hozzájárultak) A turnusokon igyekszünk mindenkiről fotót készíteni, melyeket folyamatosan feltöltünk a "Zoosuli Nyíregyházi Állatpark 2022" facebook oldalra.

Ha bármilyen kérdés felmerül a leírtakon kívül: a 06 42 479-702 számon Révészné Petró Zsuzsa hétköznap 08.00-16.00 között szívesen áll a rendelkezésükre.

Letölthető szülői nyilatkozat: http://sostozoo.hu/assets/szuloi_nyilatkozat_taborozashoz_2018.pdf?fbclid=IwAR32c3ZZ8HcESbQvCG1tVLnRSUpWmaLYdqtyozxXgm329XTbRO7LTnenIEQ