Aktualitások

Továbbra is várjuk vendégeinket, az ország legkülönlegesebb állatkerti szállodájában.
2019. 05. 07.

A nyíregyházi  Hotel Pangea , Magyarország egyedülálló állatkerti szállodája, egy 35 hektáros tölgyerdőben található, a Nyíregyházi Állatparkban.  A különleges hangulatú szálloda speciális látványelemeket vonultat fel, mint például a szálloda lobbijában található Életfa. A  13 m magas, 2m átmérőjű kompozíción  509 élőlény ( 495 Kárpát-medencében őshonos állat és 14 db emberi alakzat )látható.

Az őskontinensről elnevezett szállodában, nem csak közösségi terekben de a szobákban is számos jel utal a tematikus jellegre, hiszen a 38 szoba mindegyikét  más-más állat inspirálta, mint az oroszlán, a barnamedve vagy a fóka.

A szállodát bejárva a Föld történetének mérföldköveivel is megismerkednek a szállóvendégek; a szálloda játszóterén például a dinoszauruszok világában találják magukat a gyermekek.

Mivel a szálloda az Állatpark területén található, ezért a park nyitvatartási ideje alatt a vendégek szabadon látogathatják az állatkertet, mely 500 faj 5000 egyedének ad otthont, olyan ritkaságokkal találkozhatnak a vendégek mint az országban csak itt látható indiai páncélos orrszarvú, az afrikai elefánt vagy a szumátrai tigris.

A csodás zöldövezetben kirándulva, a szálloda vendégei bejárhatják egy nap alatt a Földet, megismerhetik az állatvilág csodáit az év bármelyik időszakában.