Hírek

A környezettudatosság jegyében a mai naptól már digitális állatparki térképet használhatnak vendégeink
2019. 10. 21.

A környezettudatosság jegyében a mai naptól már digitális állatparki térképet használhatnak a Nyíregyházi Állatparkba látogatók.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt kelljen felhasználnunk, hiszen évente több mint félmillió látogató érkezik hozzánk, s tapasztalataink alapján rengeteg kinyomtatott térkép pár órával a felhasználás után már szemétbe kerül…

Ráadásul a fejlesztésnek köszönhetően számtalan információval gazdagodnak a felhasználók.

Néhány információ a fejlesztésről: 

A SÓSTÓ ZOO néven futó ingyenes alkalmazás IOS-re és Androidra is elérhető s letöltés után nem igényel netet. GPS alapon mutatja a tartózkodási helyünket és kirándulásunk előtt már előre megtervezhetjük mely fajokat szeretnénk meglátogatni.

Az állatok kifutói és az állatházak mellett természetesen a mosdókat, pelenkázóhelyiségeket, étkezi lehetőségeket is mutatja, sőt lehetőség van a látványetetések időpontjait is megtekinteni.

A térkép funkció mellett az állatokról is információ olvasható, magyar és angol nyelven.

Mindenképpen érdemes használat után is megtartani az alkalmazást , hiszen a legfontosabb állatparki hírekről is értesülhetnek így a felhasználók.

Köszönjük az alkalmazás elkészítését Jakab Zsoltnak és a Camelot Pláza csapatának, hiszen a segítségükkel sok-sok fa életét mentjük meg, hiszen kevesebb papírt fogunk használni!