Hírek

A mai naptól akadálymentes étlap is kérhető állatkerti szállodánkban, a Hotel Pangeában
2019. 11. 21.

A Nyíregyházi Állatpark fontos küldetésének tartja a fogyatékossággal élők számára az akadálymentesített környezetet, s az elmúlt években számos fejlesztés történt hogy mindenki maximális kényelemben érezze magát, a 35 hektáros területen; 4 km mozgáskönnyített útszakasz, a Zöld piramis-Ócenárium akadálymentesített liftje, mind-mind a látogatók komfortérzetét szolgálja.


 A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületével évek óta komoly partnerkapcsolatunk van, többek között a TapogatóZoo állatkerti rendezvény keretében szoktak kilátogatni hozzánk, ahol tapintás útján ismerkedhetnek meg az egzotikus állatokkal és a körülöttünk élő csodálatos állat és növényvilággal.


Az egyesületnek hála, újabb lehetőség adódott, aminek segítségével megkönnyíthetjük vendégeink itt tartózkodását; a mai naptól állatkerti szállodánk, a Hotel Pangea akadálymentes étlap és itallappal rendelkezik, melyben 24-es betűtípussal síkírásban és Braille írásban, tapintás útján olvasható állandó éttermi kínálatunk.


Köszönjük a segítséget a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Beregi Egyesületének, hogy elkészítették éttermünk számára az akadálymentes étlapot.

Még több hír