Hírek

Családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító védjegyet kapott Állatparkunk
2020. 10. 07.

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Nyíregyházi Állatpark Családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító védjegyet kapott!

Állatparkunk mindig is kiemelt figyelmet fordított, hogy az ide érkező családok minden tagja maximális kikapcsolódásban részesüljön .

Családbarát szolgáltatóhely minősítési bírálatunk közben többek között figyelembe vették a bababarát szolgáltatásainkat, mint a pelenkázó és szoptató helyiségeket vagy a babahordozók ingyenes használatát, a kisgyermeke családok kényelmét szolgáló húzható kiskocsi bérlését vagy a bátor kisgyermekek Cumifáját.

A Családbarát munkahely védjegyet pedig a munkatársak képzési lehetőségei, a rekreációs tevékenységünk, csapatunk közösségépítése és dolgozóink egészségvédelme miatt érdemeltük ki.

Idén is, a Nemzetközi Babahordozó nap keretében a Lógjunk Anyuval és a Nyíregyházi Állatpark közös szervezésében az érdeklődők részt vehettek egy immáron hagyománnyá vált sétán. A közös cél az volt, hogy népszerűsítsük az Állatpark bababarát arcát, családbarát törekvéseit s a lelkes kismamák minden évben újabb és újabb ötleteket adnak, hogyan is tudnánk még kényelmesebbé tenni a családok életét itt tartózkodásuk alatt.