Hírek

Féláras belépés a Nyíregyházi Állatparkba
2019. 12. 20.


A Nyíregyházi Állatpark szeretné hogy közösen ünnepeljük a 10 éves jubileumot s hogy feledhetetlen közös családi élményekkel gazdagodjanak az ide érkező vendégek, ezért a téli szünetben 2019 december 20. és 30. között féláron látogatható az ország egyik leglátogatottabb vidéki turisztikai látványossága. 

Pont 10 évvel ezelőtt, 2009 karácsonyán lett kész a Nyíregyházi Állatpark korszakos jelentőségű épülete, a Zöld piramis-Ócenárium. 

A 4000 négyzetméteres 3 szintes Zöld Piramis esőerdőház és Ócenárium egy különleges, interaktív őserdőt rejt magába.

A vendégeknek 2 választásuk van ha be akarják járni az őserdőt, megtehetik ezt egy kijelölt útvonalon egy kényelmes séta közben, de ráléphetnek a kaland ösvényre is ahol különféle akadályokat kell leküzdeniük; például vízesés mellett ,függő hidakon juthatnak el a harmadik szintre a kupola csúcsába, ahol üveghídon keresztül nézhetnek le a mélységbe. 

Olyan állat különlegességek láthatóak itt, mint a komodói óriás sárkánygyík, vagy a páncélos rinocéroszok. A piramis földszintjének másik szegletében élnek a Föld legnagyobb fán élő emlősei, az orangutánok. 

Az épület elnyerte a nemzetközi ingatlanfejlesztési versenyben a FIABCI különdíját, hiszen sok különleges technikai megoldást találtak ki a tervezők. A legfontosabb volt, a kupola aminek a paplanszerű tetejét a Pekingi Olimpiai Uszoda ötlete adta és a németországi cég külön a Nyíregyházi Zöld piramisra alkalmazta.

A Nyíregyházi Állatpark szeretné a látogatókkal együtt ünnepelni a 10 éves Zöld piramist, ezért a téli szünetben 2019 december 20-a és 30-a között, féláron látogathatják a vendégek a 35 hektáros tölgyerdőben elterülő, 5000 állatot bemutató állatkertet.Jó tudni: 

Az 50 % -al olcsóbb belépőjegyek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatóak.

 Az 50 % kedvezményes jegy megvásárlása csak az említett időszakban az állatkerti pénztárban lehetséges.

Kedvezményes jegyvásárlás online nem lehetséges. 

Az 50 % kedvezmény az adott időszakban minden jegytípusra érvényes. 

Teljes árú jegyárak: https://www.sostozoo.hu/jegyek  

Még több hír