Hírek

Hamarosan indul a ZOOSULI
2021. 06. 12.

Hamarosan kezdődik a ZOOSULI!

Pár hasznos információ táborkezdés előtt a szülőknek/nagyszülőknek:

Minden turnus hétfőjén a Nyíregyházi Állatpark főbejárata előtt indul a gyors adategyeztetés.(hiszen a regisztráció már online megtörtént)

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizze a kapott számlán a turnus számát ill. a gördülékeny bejutás érdekében hozzák magukkal a kitöltött szülöi nyilatkozatot mely a gyermek egészségügyi állapotáról szól. ( üres nyomtatvány lesz nálunk).

A gyermekek már a zoopedagógusok kísérik be, hiszen parkunk 9.00-kor nyit, így csak a táborlakók jöhetnek be 8.00-kor.

Milyen ruházatot hozzanak magukkal a gyermekek? Időjárásnak megfelelő öltözék ( olykor csalóka az erdei klíma, egy váltó nadrág mindig jól jön) s az esőkabát hasznos tartozéka a motyónak. Zárt váltócipő javasolt!

Mi legyen a hátizsákban? Tisztasági csomag, fertőtlenítő törlőkendő/gél,szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs. Ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra. Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége. (telefonszám) Az értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni ( azaz jobb ha a drága mobil otthon marad)

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Véleményünk szerint egy fagyira való bőven elég, a szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Mit kell tudni az étkezésről? Naponta 3 alkalommal az Állatparki Dzsungel Étteremben. Ételérzékenységet, allergiát a tábor megkezdése előtt az online regisztráció során jelezni kellett, ez alapján alakítottuk ki számukra a napi menüt.

Milyen intervallumban vigyázunk gyermekeikre? A tábor 08.00-16.00 között zajlik. Felügyeletet 07.30-16.30 között tudunk biztosítani. Szeretnénk mindenkit megkérni a pontos érkezésre, mert 8.00-kor már kezdődnek az Állati jó programok!

Hova érkezhetnek a szülők gyermekeikért? A szülők a gyermekekért a Nyíregyházi Állatpark főbejáratához jönnek, ott adjuk át őket a hozzátartozóknak. Az önállóan közlekedő gyermekek hozzanak egy szülői nyilatkozatot.( őket is minden esetben átkísérjük a buszmegállóba)

Készülnek-e fotók a táborozókról? Természetesen! (amennyiben a média nyilatkozatban a regisztráció során hozzájárultak) A turnusokon igyekszünk mindenkiről fotót készíteni, melyeket folyamatosan feltöltünk Zoosuli/Nyíregyházi Állatpark  facebook oldalra!

A nyilatkozat letölthető itt: http://sostozoo.hu/programok/zoo-suli

Még több hír