Hírek

Május 8-tól újra várjuk vendégeinket
2020. 05. 04.

Tisztelt Látogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Nyíregyházi Állatpark 2020 május 8-tól újra fogad látogatókat. 

A Nyíregyházi Állatpark 35 hektáros területén kérjük a látogatási rend betartását

Lehetőség szerint vásárolják meg jegyüket online. Május 28-ig kedvezményesen tudják megvenni online „segítő jegyeiket”, melynek ára egységesen mindenki számára 2300Ft-ba kerül s 12 hónapig felhasználható. ( Online jegyvásárlás itt: https://ticketbase.eu/partner/nyiregyhazi-allatpark-nonprofit-kft-9 )

 Személyes jegyvásárlás esetén az árjegyzékünk szerinti jegyárak érvényesek, viszont itt lehetőség van  SZÉP kártyával is fizetni (szabadidő-szórakozás zsebből)

Látogatóink számára mind szabad térben, mind zárt térben– az egy háztartásban élők kivételével - kötelező a legalább másfél méter védőtávolság betartása.

 A két legnagyobb állatházunk - a Zöld piramis-Ócenárium és a Viktória ház- nyitva lesz, de kérjük itt és egyéb zárt helyeinken viseljenek maszkot.

 Amennyiben nagy az érdeklődés, az állatházakban kis csoportokban biztosítjuk a beléptetést.

Látogatóink a vendéglátóhelyek teraszain, kerthelységeiben tudják a megfelelő védőtávolság betartása mellett elfogyasztani megrendelt ételeiket és italaikat.

Bár a park szabadon látogatható, az állatbemutatókat egyelőre nem tartjuk meg. Reméljük néhány hét múlva már tovább javul annyira a helyzet, hogy megnézhetik a fóka és a madárbemutatót is vendégeink. De most még a lelátók esetleges zsúfoltságára tekintettel inkább szüneteltetjük a fóka és a madár tréninget.

Szeretettel várjuk Önöket 9.00-18.00-ig.

A Nyíregyházi Állatpark munkatársai


Még több hír