Hírek

Tisztelt Látogatóink! Az őszi szünetben is, minden nap várjuk Önöket!
2020. 10. 21.

Tervezze meg kirándulását az őszi szünetben

1. Az Állatpark az év minden napján nyitva van ( október 23-án is) 9.00- 16.00 között, ahol 35 hektáron egy tölgyerdőben, 5000 állattal várjuk Önöket. 

2. Személyes jegyvásárlás esetén lehetőség van SZÉP kártyával is fizetni (szabadidő-szórakozás zsebből) de hogy a sorban állást elkerüljék, javasoljuk a bankkártyás online jegyvásárlást.

3. Fóka tréning 11.30 és 13.00 tekinthető meg (tribün nyitás 20 perccel a bemutató előtt)

4. A KocsikáZoo eletromos kisbusz-fakultatív program okt. 26 (hétfő) kivételével az őszi szünet alatt 10.00-15.00 között üzemel

5. Tevegelés (jó idő esetén) hétvégén október 24 és 25 -én lesz

6. Étkezésre a Zöld piramisban lévő Borneó büfét, a Zöld piramis hátoldalában lévő Bambusz Éttermet és a Hotel Dzsungelből nyíló legújabb éttermünket a Dzsungel Éttermet javasoljuk. Látogatóink a vendéglátóhelyeinken a megfelelő védőtávolság betartása mellett tudják elfogyasztani megrendelt ételeiket és italaikat. 

7. Jó idő esetén a parasztudvar állatsimogatója is várja kedves vendégeinket

8. Látogatóink számára mind szabad térben, mind zárt térben– az egy háztartásban élők kivételével - kötelező a legalább másfél méter védőtávolság betartása. Állatházaink - a Zöld piramis-Ócenárium , a Trópusi ház, Ausztrál-ház . a Hüllő-ovi és a Viktória ház- is nyitva van, ezekben és egyéb zárt helyeinken ill. ahol nem tartható be a 1.5m távolság a maszk viselése kötelező. Amennyiben nagy az érdeklődés, az állatházakban kis csoportokban biztosítjuk a beléptetést. 

9. A fa húzható gyermekkocsik bérlésére továbbra is lehetőség van, melynek napi díja 1000Ft/kocsi( fizetés a pénztárban) A bérelhető kiskocsi mellett számtalan ingyenes bababarát szolgáltatás várja vendégeinket. A zoo térképen látható, hol található pelenkázó helység és szoptató szoba.

10. + tipp: töltse le ingyenes Állatparki térképünket mely SóstóZoo app néven megtalálható.

Szeretettel várjuk Önöket!