Hírek

Tökölj nálunk!
2019. 10. 30.

Különös látványban részesülhetnek a Nyíregyházi Állatparkba látogatók november 1-én pénteken és 2-án szombaton, hiszen tökökkel játszadozó jegesmedvéket, kis pandákat, ázsiai elefántokat tekinthetnek meg a 35 hektáros tölgyerdőben. A Nyíregyházi Állatpark lakói ugyanis kifaragott sütőtököt kapnak gondozóiktól, melynek belsejében az állatok kedvenc csemegéi lapulnak majd.

Mivel az állatkerti állatoknak sok a felesleges szabadideje, a gondozók elfoglaltságot biztosítanak számukra, hiszen világszerte egyre erőteljesebb törekvés, hogy az állatkerti állatok ne unatkozzanak, hanem aktívan töltsék el mindennapjaikat, ráadásul ez a látványosság a látogatóknak sem utolsó.

November 1-én elsősorban a nagymacskáké lesz a főszerep, hiszen 10.00-tól többek között a szumátrai és fehér tigrisek, az afrikai leopárd és a fehér oroszlánok kapnak tökbe rejtett húsfalatokat, míg november 2-án a jegesmedvék, a kispandák, az ázsiai elefántok, a tapírok és gibbonok.

Az érdeklődőket mindkét nap 10.00-tól várjuk, pénteken 10.00-tól a szumátrai tigris kifutója előtt kezdünk, míg szombaton a kis pandák kifutójánál.

Töltsétek le az ingyenesen offline módban is működő SÓSTÓ ZOO térkép applikációnkat, s annak segítségével könnyedén odataláltok a helyszínekre.

Mindenkit szeretettel várunk!


Még több hír