Zoo-suli

Nyári tábor / Zoo suli 2019-2020

Diákjaink szakképzett pedagógusok és főiskolai hallgatók vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot. Bepillantást engedünk a kulisszák mögé, s a 5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával. A heti turnusokban, mely 08.00-16.00 között hétfőtől-péntekig zajlanak 10 programban vesznek részt a gyerkőcök. (d.e. és d.u. forgószínpad szerűen jutnak el más-más állatcsoporthoz) Összlétszám 200 gyermek / hét (a gyermekek 20 fős csoportokban lesznek, a csoport beosztás első napon történik a  gyermekek igényei szerint.) Bázis hely a park Márványcsarnoka és a park szállodája a Hotel Dzsungel. Itt csak a hátizsákokat hagyjuk, napközben a foglalkozáshoz kapcsolódó helyszíneket vagyunk, de délután 4 órára a főbejárathoz visszük a gyermekeket. (a Márványcsarnok 150-200 m-re található a főbejárattól) Egyedül csak szülői igazolással engedjük el a táborlakókat, a gyermekekért a főbejárathoz  kell jönni. (senkit nem engedünk ki egyedül a parkolóba)

2019. évi turnusok:

  • - június 17-21.
  • - június 24-28. (betelt) 
  • - július 1-5. (betelt)
  • - július 8-12. (betelt)

Amennyiben utazás, betegség stb... miatt a gyerkőc nem tud részt venni a táborban, kérjük telefonon jelezzék!

2019. évi tábor árak:

-1 fő gyermek részére 40.000 Ft 

-testvér kedvezmény 35.000 - 35.000 

(tábor díja magában foglalja tízórait, ebédet és uzsonnát)

(befizetés az első tábori napon a reggeli órákban 7.45-től a pénztárakban csak készpénzzel lehetséges)    

Jelentkezési feltétel

-írás, olvasás s az  első osztály befejezése. 

Jelentkezni 2019. május 2-től telefonon vagy személyesen lehet az Állatparkban. 

(email-en keresztül történő regisztrációkat sajnos nem tudunk fogadni!!)

Letölthető nyomtatványaink:

Szülő nyilatkozat a táborozáshoz
 (Kérjük ezt a kitöltött dokumentumot hozzák magukkal az első tábori napon!)

Zoosuli program

Zoosuli étlap


Egyéb hasznos tábori információk a szülőknek:


Milyen ruházatot hozzanak magukkal a gyermekek? Időjárásnak megfelelő öltözék ( olykor csalóka az erdei klíma, egy váltó nadrág mindig jól jön) s az esőkabát hasznos tartozéka a motyónak. Zárt váltócipő kötelező!

Mi legyen a hátizsákban? Tisztasági csomag, műanyag pohár,szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs. Ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra.  Szénsavmentes ásványvíz a bázis helyeken folyamatosan a gyermekek rendelkezésére áll. Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége. (telefonszám) Az értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni ( azaz jobb ha a drága mobil otthon marad)

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Véleményünk szerint egy fagyira való bőven elég, a szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Mit kell tudni az étkezésről? Naponta 3 alkalommal a Zöld Piramis oldalában található Bambusz étteremben. Ételérzékenység, allergia esetén a tábor megkezdése előtt 1 héttel jelezzék a problémát, illetve a szülői nyilatkozathoz csatolják az érzékenységről szóló orvosi igazolást. 

Milyen intervallumban vigyázunk gyermekeikre? A tábor 08.00-16.00 között zajlik. Felügyeletet 07.30-16.30 között tudunk biztosítani.

Hova érkezhetnek a szülők gyermekeikért? A szülők a gyermekekért a látogatóközponthoz jönnek, a parkolóba senkit nem engedünk ki. Az önállóan közlekedő gyermekek hozzanak egy szülői nyilatkozatot.

Készülnek-e fotók a táborozókról? Természetesen! A turnusokon igyekszünk mindenkiről fotót készíteni, melyeket folyamatosan feltöltünk a "Zoosuli Nyíregyházi Állatpark 2019" facebook oldalra.

Ha bármilyen kérdés felmerül a leírtakon kívül: a 06 42 479-702 számon Révészné Petró Zsuzsa hétköznap 08.00-16.00 között szívesen áll a rendelkezésükre. 

Jeles környezetvédelmi napok

A Föld napján, a Madarak és fák napján, az Állatok világnapján partneriskoláink diákjait érdekes előadásokkal különleges látványetetésekkel bemutatókkal várjuk.

Erdei Iskola

A tanmenethez kapcsolódó több napos program, melyet a négy évszak megosztásával szervezünk, korosztályonkénti beosztással, az életkori sajátosságok figyelembevételével alsó-felső tagozatos és gimnáziumi tanulók részére, 6-18 éves korig. Külön élményt jelent, hogy a gyermekek a park saját szállodájában szállnak meg. Az iskolai tananyag természetes környezetbe való átültetése, egyrészt oktatóközponti foglalkozások keretében, másrészt erdei túrákkal, botanikus- és állatkerti kalandozásokkal színesítve történik.