Hírek

50% kedvezmény október 4-én szerdán,a Nyíregyházi Állatparkban
2017. 10. 02.

 Az Állatok Világnapját minden évben október 4-én, Assisi Szent Ferenc napján rendezik meg világszerte. A jeles nap alkalmából a Nyíregyházi Állatpark 50% kedvezményt biztosít minden látogatónak, így pl. a csoportos óvodás jegy 300Ft, az iskolás jegy 600 Ft lesz. Természetesen a kedvezmény az egyéni jegy vásárlásakor is érvényes.

A Nyíregyházi Állatparkban minden évben más-más tematikája van az Állatok világnapjának. Az idei rendezvény kiemelt témája a hazai erdők élővilága lesz, mely az itt tapasztaltak alapján is, méltatlanul el van feledve, hiszen az ide látogatók is elsősorban az egzotikus állatokra kíváncsiak.

 Ennek apropóján a szerdai programban résztvevők, alaposabban megismerkedhetnek a magyar erdők lakóival. A nap kiemelt állata az európai bölény lesz, mely egykor hazánkban is élt, s az európai állatkerti fajmegőrzés segítségével sikerült megmenteni a fajt a kipusztulástól.

  Lesz nyomolvasás, erdészeti bemutató, Múzeumozoo a Jósa András Múzeum pedagógusaival, kézműves foglalkozás és játékos feladatmegoldás is.

A programok a délelőtti órákban zajlanak majd, míg délután a megszokott állatbemutatók, a papagáj és fóka show tekinthető majd meg.

Mindenkit szeretettel várunk az eseményre!